TROFEUL BLACK SEA SAILING, ediţia a IV-a

Category: Evenimente
Accesări: 1495

 

“TROFEUL BLACK SEA SAILING” a ajuns la cea de-a patra ediţie. Competiţia nautică este organizată de Asociaţia Black Sea Sailing.

Organizatorii îşi propun ca Trofeul Black Sea Sailing să devină tradiţie şi doresc ca prin acest eveniment să dezvolte pasiunea  pentru sporturile nautice, în special yachtingul.

 Trofeul Black Sea Sailing a debutat în 2012, iar acum, la cea de-a patra ediţie, organizatorii se pot mândri cu faptul că acesta este singurul trofeu de yachting din România.

 Ediţia a IV-a a Trofeului Black Sea Sailing la yachting a debutat pe 19 iunie 2015 cu Regata Poseidon, eveniment ce a avut loc în zona Marinei Eforie.

 30 de ambarcaţiuni cu vele împărţine în două clase (Racer şi Cruiser) s-au aliniat la startul Regattei Posedion 2015. Startul Regatei Poseidon 2015 s-a dat în Marina Eforie.

 Cea de-a doua regată din cadrul Trofeului Black Sea Sailing, Regatta Callatis se va desfăşura în perioada 28-30 august.

 Regatta Poseidon 2015 este parte a Calendarului Competiţional stabilit de Federația Română de Yachting pentru anul 2015, alături de alte evenimente de gen desfăşurate în Marea Neagră. Trofeul Black Sea Sailing este compus din 2 etape: Regata Poseidon (19-21 iunie) şi Regata Callatis (20-30 august), care împreună cu alte 3 etape: Regatta Regina Maria (29-31 mai), Regatta Life Harbour (24-26 iulie) şi Regatta Bricul Mircea (14-17 august) – formează Romania Cup 2015 organizată în parteneriat cu Life Harbour şi Yacht Club Regal Român.