Cel mai mare eveniment nautic al verii: Regatta Internationala Poseidon-Balchik 2016

Category: Evenimente
Accesări: 1571

Dragi velisti,

Ridicam velele si dam startul celei mai mari regatte a verii Regatta Poseidon-Balchik 2016 organizata de Asociatia Black Sea Sailing si Morsky Club Balchik in asociere cu C.S. Black Sea Competition si Clubul Nautic Roman. 

 Regatta Poseidon-Balchik 2016 marcheaza deschiderea oficiala a celor doua competitii traditionale: "Trofeul Black Sea Sailing" organizat pentru al 5-lea an consecutiv de Asociatia Black Sea Sailing si "Romania Cup" editia a 4-a organizata in parteneriat cu Life Harbour siYacht Club Regal Roman. 

Startul festiv al competitiei se va da in Marina Eforie in data de 08 iunie 2016 si va fi urmat de 3 curse interesante, ce se vor desfasura intre Eforie Nord si Balchik in zilele de 09, 10 si 11 iunie 2016 .

Anul acesta, formatul regattei va fi unul inedit, prin aducerea competitorilor de la clasele centerboard alaturi de clasele offshore in cadrul evenimentului numit "Dobrudja Cup", eveniment organizat incepand din 2012 de Clubul Nautic Roman si Morsky Club Balchik, la care s-a alaturat in 2015 Clubul Sportiv Black Sea Competition in scopul incurajarii si dezvoltarii sportului cu vele pentru toate categoriile de competitori. Cele doua sectiuni, offshore si centerboard, vor fi impreuna la ceremonia de dechidere si welcome party ce vor avea loc in Marina Eforie in ziua de 08 iunie 2016 incepand cu ora 19:00 si se vor desfasura in aceeasi perioada, pe trasee de concurs diferite.

Fair Winds & Following Seas!

Feel free to read: 

Notice of Race      Sailing Instructions