1 Mai dedicat aventurilor pe mare !

Category: Evenimente
Accesări: 2743

 

Sail Adventures organizează „Sailors Open Day” powered by Lexus

 Avem plăcerea să vă anunțăm ca pe data de 01 mai 2015 organizăm evenimentul cu tematică nautică „Sailors Open Day” care va avea loc în Marina Eforie, localitatea Eforie Nord.

 Evenimentul Sailors Open Day este organizat de Sail Adventures, în parteneriat cu Lexus. Acesta marchează deschiderea sezonului nautic 2015 şi este un eveniment dedicat iubitorilor yachtingului şi tuturor celor care doresc un altfel de relaxare, departe de zgomotul şi aglomeraţia cotidianului urban. Startul petrecerii se va da pe 1 Mai 2015, la intrarea în cel de-al patrulea cart al zilei, în Marina Eforie, situată în punctele de coordonate 44°03.75′N, 28°38.65′E.

 

„Sailors Open Day” va debuta la ora 12.00 cu o sesiune de bun venit, asezonată cu vin spumant, urmată de un program antrenant, cu muzică și croaziere de agrement în rada Eforie, la bordul yachturilor noastre, între orele 13.00 – 17.00.

Distracţia şi antrenul vor fi menţiune cu degustări de vinuri fine, în intervalul 17.30-19.00, urmată de o cină specială, un excelent prilej de socializare a participanților, de relaxare şi distracţie. Un alt moment special al serii va fi concertul susţinut de Trupa Veche, de la ora 20.30. Noaptea este în toi dar ziua plină de experiență, bucurie şi distracţie nu se opreşte aici, petrecerea de neuitat continuând până la cartul de la miezul nopții.

Accesul la eveniment se va face exclusiv pe bază de invitaţie, preţul unui bilet fiind 200 lei/persoană pentru adulţi, iar pentru copiii sub 12 ani, preţul unei invitaţii este de 80 de lei. Codul vestimentar recomandat participanţilor este casual, de preferat adaptat stilului nautic, iar pentru accesul la bordul ambarcaţiunilor încălţămintea cu talpa joasă de culoare deschisă este obligatorie. De asemenea, sunt recomandate obiectele vestimentare pentru protecţie solară şi ploaie.

Prin intermediul acestui eveniment, organizatorii – Sail Adventures, în parteneriat cu Lexus – îşi propun promovarea sportului cu vele către publicul larg, yachtingul fiind unul dintre cele mai frumoase sporturi ce pot fi practicate în aer liber.

Evenimentul este organizat de Sail Adventures, în colaborare cu Marina Eforie şi Asociatia Black Sea Sailing. Sponsorul principal al evenimentului este Lexus, alături de Angelli, Perla Harghitei, M1.Crama Atelier Murfatlar, XGPS, All Host, Grafis Art. Parteneri media sunt Digi 24, Yacht Holidays, Yachting Pleasure, Yacht Expert, Magazin Nautic și Nautica TV.

Vă așteptăm cu drag pentru a petrece împreună o zi plină de experiențe, de bucurie şi de distracție, dar şi cu momente de relaxare, în care să vă detașați, să zâmbiți, iar gândurile să fie purtate de vânt şi emoție … pe mare.